Kosten Renovatie Huis Berekenen

Kosten Renovatie Huis Berekenen


4.6 sterren van (36 Google Reviews
)
Bekijk de beoordelingen van onze klanten over onze technische audits en energieadviezen op Google.

Afspraak Vastleggen

Renovatiewerken in het verschiet? Laat de kosten renovatie huis berekenen door ImmoPass

Bij renovatie aan een huis ligt vaak hier en daar een verrasssing om de hoek die uw budget uit zijn evenwicht kan brengen. Hoe goed u ook aan alle probeert te denken en hoe nauwkeurig u ook zelf zit te puzzelen en te tellen, reken maar dat er toch een extraatje zal opduiken. Wanneer uw budget om deze renovatiekosten te dekken wat krap berekend is, zit u al snel met een probleem. U laat kosten renovatie huis berekenen best aan experts in het vak over. Zij weten immers op basis van hun ervaring in de bouwsector waar er onverwachte problemen kunnen opduiken. ImmoPass werkt met onafhankelijke architecten die op basis van hun jarenlange ervaring een technische audit van uw gebouw komen uitvoeren. Tijdens deze audit wordt een grondige analyse van de staat van het gebouw uitgevoerd, op basis waarvan onze deskundige een overzicht opstelt van uit te voeren werken, inclusief een raming van de kosten voor de uitvoering ervan.

Kosten renovatie huis berekenen: een goede start voor een goed verloop

De deskundigen die voor ImmoPass een bouwtechnische keuring uitvoeren, zijn mensen die in de bouwsector al vele jaren ervaring achter de rug hebben. Hun ervaring vertaalt zich in een realistische kijk op de werken, de omvang en duur ervan, en last but not least de kostprijs voor uitvoering van deze werken. Wanneer u op deze mensen beroep doet om kosten renovatie huis berekenen voor te bereiden, weet u in ieder geval twee dingen zeker: dankzij hun objectiviteit tijdens de screening, hebt u gegarandeerd een volledig beeld van de werken die u mogelijk moet laten uitvoeren, en dankzij hun professionaliteit weet u ook dat hun kostenraming geen slag in de wind is, maar een werkelijke voorstelling is van te voorziene kosten. Bovendien stellen onze experts ook een prioriteitenplan op, zodat u minder dringende werken eventueel voor een tweede fase kunt reserveren.

Met ieder vormt het verslag van onze technische audit een uitstekende start om de planning van uw budget in goede banen te leiden.

Hoe begint u aan kosten renovatie huis berekenen?

‘Bezint eer u begint’ is ook bij renovatiewerken van toepassing. Een absolute voorwaarde is een goed zicht te hebben op werkelijk alle werken, ook werken waar u in eerste instantie niet echt aan denkt. Om een waterlek te dichten, hebt u een offerte van een bekwame loodgieter nodig. Tot dusver zit u goed. Maar misschien moet er ook opnieuw worden behangen of zijn er schilderwerken nodig nadat de loodgieter klaar is met de herstellingswerken. Dat is een tweede luik die misschien niet bij u opkwam, maar waar onze experts van ImmoPass bij het opstellen van hun rapport automatisch ook melding van maken voor kosten renovatie huis berekenen. Het is dan ook goed dat u als uitgangspunt de deskundigheid van een onafhankelijke expert voorop stelt, zodat u straks een overzicht hebt van alle werken en hoe deze best te spreiden.

Laat kosten renovatie huis berekenen door een expert van ImmoPass

Ervaring en expertise zijn kernbegrippen bij ImmoPass. Onze technici zijn architecten die jarenlang in de bouwsector actief zijn en zowel bij nieuwbouw als bij renovatie diepe wateren hebben overgestoken. Dit is een gigantische meerwaarde wanneer u op een dergelijke expert beroep doet. Laat ImmoPass de kosten renovatie huis berekenen en u weet dat alle aspecten bij de berekening zijn opgenomen. Want renovatiewerken impliceren andere interventies dan bij een nieuwbouw. U zit immers met een “bestaande situatie”, en dat betekent dat er altijd wel ergens iets in een hoekje verscholen kan zitten.

De technicus van ImmoPass zal daarom beginnen met een analyse van deze bestaande situatie, om mogelijke knelpunten en eventuele verborgen gebreken in kaart te brengen. Hij kan u meteen ook uitsluitsel geven of bestaande nutsvoorzieningen in uw gebouw nog altijd aan de nieuwe normen en wetten voldoen. Een nieuwe badkamer installeren kan een opwindend idee zijn om uw woning meer cachet te geven, maar de ontnuchtering kan groot zijn als uw kosten renovatie huis berekenen alleen gebaseerd is op de aanschaf van de nieuwe badkamer en de installatiekosten. Wat als de bestaande waterleidingen en afvoerbuizen aan vervanging toe zijn? Of als er geen ventilatie in de badkamer is voorzien die aan de huidige wetgeving in de bouwsector geldt? En als de elektriciteit van uw badkamer volledig moet worden vernieuwd omdat die niet langer aan de nieuwe voorschriften voor de veiligheid beantwoordt? Deze extra werken kunnen uw budget lelijk uit evenwicht brengen en u flink wat kopzorgen bezorgen. Een dergelijke “verrassing” vermijdt u gewoon als u aan een gespecialiseerd bedrijf zoals ImmoPass om een expert vraagt voor kosten renovatie huis berekenen.

Uw gemoedsrust dankzij kosten renovatie huis berekenen

Wanneer u op het punt staat om een mooi gelegen woning te kopen, vraagt u zich best even af welke kosten u moet voorzien bovenop de kosten voor de aanschaf van de woning en het schrijven van de koopakte. Om te beginnen is een woning waar anderen in geleefd hebben zelden instapklaar voor de nieuwe eigenaar. Meestal wilt u minstens een likje verf op de muren om alles wat op te frissen als opnieuw behangen niet uw ding is. Maar voordat u aan de decoratieve kant denkt, laat u toch best even kosten renovatie huis berekenen door een ervaren technicus. Wanneer een woning bijvoorbeeld met een vochtprobleem zit en u daar geen erg in hebt, kan de beslissing om u tot een likje verf te beperken u wel eens zuur opbreken...

Vochtproblemen maar ook structurele onvolkomenheden, zoals een gebrekkige isolatie, zijn euvels die u best laat oplossen voordat u uw intrek in uw nieuwe stekje neemt. De expert van ImmoPass kan voor u de kosten renovatie huis berekenen, zodat u weet hoeveel budget u werkelijk zult nodig hebben. Bovendien kan hij in zijn expertiseverslag aangeven welke werken er dringender zijn, zoals het oplossen van bestaande vochtproblemen, en welke werken er op termijn kunnen worden uitgevoerd, nadat u in de woning bent ingetrokken.

 

Hoe verloopt een energetische audit?

Maak een afspraak

U wil technisch & energetisch advies? Bestel online.

Vastleggen van een datum voor het bezoek

Onze architect zal u contacteren om een datum en uur voor het bezoek vast te leggen.

Bezoek van de architect

De architect bekijkt het gebouw en geeft een antwoord op al uw vragen.

Rapport

U ontvangt van ons een rapport met de aanbevelingen en kostenraming.

Wist je dat?

“De energieprestatie van een gebouw is niet alleen een label op een certificaat. U wint er financieel bij en ook uw comfort verhoogt. En meer nog: een goed onderhouden, energiezuinige woning zal haar waarde behouden of sterker stijgen in waarde, zeker gelet op de langetermijndoelsteling. Tegen 2050 moeten alle woningen EPC-label A hebben." Lees het artikel over ons energetisch renovatie-advies. Met de ImmoPass Technische Audit & Energieadvies wordt uw woning van de zolder tot de kelder door een architect bekeken. Zowel op technisch als energetisch niveau.

Pierre-Louis Firre - ImmoPass
Pierre-Louis Firre
Director ImmoPass
Btw inbegrepen
749
  • Bezoek van een architect
  • Energetische aanbevelingen
  • 80 technische controlepunten
  • Antwoorden op uw vragen
  • Kostenraming voor de werken
  • Zicht op beschikbare energiepremies
  • Volledig rapport
Maak een afspraak

Heel wat Vlamingen en Brusselaars lieten hun woning al technisch en energetisch doorlichten.
U ook?

“ Zeer tevreden over het finaal rapport, het bezoek van de architect en de service. Ook alles snel en efficiënt.”

Christophe
Google

“Fijn telefonisch contact gehad en een deskundige architect is ter plaatse gekomen. Een uitgebreid rapport gekregen met heldere aanbevelingen. Wij zijn tevreden”

“ Wat een dienst! Snel en responsief, precies wat nodig is in de huidige snelle vastgoedmarkt. De expertise van de architect kwam echt naar voren, hij merkte dingen op die een willekeurige koper nooit zou hebben gezien, en het gedetailleerde rapport was cruciaal om een ​​beslissing te nemen en zal helpen bij de uit te voeren werken. Dank u! ”

“ Zeer goed contact met de erkende architect. Het rapport is in lijn met wat ik verwachtte: het is voor mij een bruikbaar stappenplan van de te nemen renovaties/acties om de energieprestatie van de woning te verbeteren. ”

Louis
Google

Raadpleeg de voorbeeldrapporten

Wil u weten wat er wordt gecontroleerd tijdens het bezoek van een ImmoPass-architect en hoe het rapport eruit ziet? We stellen graag onze (geanonimiseerde en aangepaste) voorbeeldrapporten ter beschikking, zo krijgt u een idee van wat onze rapporten precies inhouden.

Download een voorbeeld
L'Audit Technique ImmoPass pour les immeubles résidentiels

Vermijd "Als ik het had geweten..."

Heeft u een specifiek project of een vraag over onze diensten?
Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons op
Image
Ok, merci !
Ce siteweb utilise des cookies pour votre confort d'utilisation. Plus d'information