Bouwinspectie

Bouwinspectie


4.6 sterren van (36 Google Reviews
)
Bekijk de beoordelingen van onze klanten over onze technische audits en energieadviezen op Google.

Afspraak Vastleggen

Op het punt een eigendom te kopen? Laat eerst een bouwinspectie uitvoeren

Een huis of flatgebouw kopen doet u als privé-eigenaar slechts één keer, hooguit tweemaal in uw leven. Logisch dat u liever niet over één nacht ijs gaat. Maar hoe goed u zich ook voorbereid, als leek in het vak zijn er heel wat valkuilen die voor u verborgen kunnen blijven. Verborgen gebreken kunnen u later zuur opbreken en flink wat geld kosten. Om dergelijke onaangename verrassingen te vermijden, kunt u bij uw aankoop ook op een onafhankelijke expert beroep doen om een bouwinspectie te laten uitvoeren. ImmoPass doet beroep op architecten met jarenlange ervaring, die als geen ander met de kronkels en bijzonderheden van bouwtechnische problemen vertrouwd zijn. Als experts in het vak kunnen zij u tijdens uw aankoopproces begeleiden en u op objectieve wijze op een aantal aandachtspunten wijzen, die voor u belangrijk zijn om eventueel tot aankoop over te gaan.

Een bouwinspectie aanvragen bij ImmoPass

Op het punt een eigendom te kopen? Laat eerst een bouwinspectie uitvoeren Een huis of flatgebouw kopen doet u als privé-eigenaar slechts één keer, hooguit tweemaal in uw leven. Logisch dat u liever niet over één nacht ijs gaat. Maar hoe goed u zich ook voorbereid, als leek in het vak zijn er heel wat valkuilen die voor u verborgen kunnen blijven. Verborgen gebreken kunnen u later zuur opbreken en flink wat geld kosten. Om dergelijke onaangename verrassingen te vermijden, kunt u bij uw aankoop ook op een onafhankelijke expert beroep doen om een bouwinspectie te laten uitvoeren. ImmoPass doet beroep op architecten met jarenlange ervaring, die als geen ander met de kronkels en bijzonderheden van bouwtechnische problemen vertrouwd zijn. Als experts in het vak kunnen zij u tijdens uw aankoopproces begeleiden en u op objectieve wijze op een aantal aandachtspunten wijzen, die voor u belangrijk zijn om eventueel tot aankoop over te gaan.

Een bouwinspectie aanvragen bij ImmoPass Wanneer u beslist om een expert onder de arm te nemen om een deskundige analyse van de eigenschappen (en gebreken) van uw aankoop te laten uitvoeren, kunt u bij ImmoPass aankloppen. Wij hebben ons in deze materie gespecialiseerd en hanteren een grondige procedure om een volledige screening van het gebouw tot stand te brengen. ImmoPass werkt met erkende architecten, die instaan voor een technische audit aan de hand van een beproefde methode. Bovendien kunnen onze technici u ook tijdens uw aankoop begeleiden, om de technische kwaliteit van uw toekomstige aankoop aan de hand van een bouwinspectie op een objectieve manier te beoordelen. Als toekomstige eigenaar hebt u er uiteraard alle belang bij om op de hoogte te zijn van alle technische aspecten van het gebouw. Dit helpt u om de waarde van het gebouw beter in te schatten, en is eveneens een vooruitblik naar kosten die u op termijn moet inplannen voor eventuele herstellingswerken of uit te voeren verbeteringen (isolatie aanbrengen, lekken opsporen die voor vochtproblemen zorgen, enz.).

Een bouwinspectie is niet verplicht en kan zelfs door de koper worden geweigerd, maar in dat geval moet er bij u als kandidaat-koper wel ergens een belletje gaan rinkelen.

Het nut van de ImmoPass bouwinspectie bij nieuwbouw

Een deskundige analyse door een onafhankelijke architect is niet alleen bij bestaande gebouwen van groot nut. Ook bij nieuwbouw kan men op ImmoPass rekenen om voorafgaand aan de oplevering om een bouwinspectie te vragen. Onze technicus kan u of de syndicus immers begeleiden tijdens een bezoek aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw om er eventuele problemen tijdig vast te stellen. Verder wordt nagegaan of de tot dan toe uitgevoerde werken ook conform zijn. Het verslag van deze technische audit vormt een waardevol instrument om onderlegde feedback aan de projectontwikkelaar te geven. Op die manier kan men alsnog de nodige correcties implementeren of aangekaarte problemen onmiddellijk oplossen voordat tot een definitieve oplevering van de nieuwbouw wordt overgegaan. Voorkomen is en blijft immers beter dan genezen.

 

Zie ook: 

 

Hoe verloopt een energetische audit?

Maak een afspraak

U wil technisch & energetisch advies? Bestel online.

Vastleggen van een datum voor het bezoek

Onze architect zal u contacteren om een datum en uur voor het bezoek vast te leggen.

Bezoek van de architect

De architect bekijkt het gebouw en geeft een antwoord op al uw vragen.

Rapport

U ontvangt van ons een rapport met de aanbevelingen en kostenraming.

Wist je dat?

“De energieprestatie van een gebouw is niet alleen een label op een certificaat. U wint er financieel bij en ook uw comfort verhoogt. En meer nog: een goed onderhouden, energiezuinige woning zal haar waarde behouden of sterker stijgen in waarde, zeker gelet op de langetermijndoelsteling. Tegen 2050 moeten alle woningen EPC-label A hebben." Lees het artikel over ons energetisch renovatie-advies. Met de ImmoPass Technische Audit & Energieadvies wordt uw woning van de zolder tot de kelder door een architect bekeken. Zowel op technisch als energetisch niveau.

Pierre-Louis Firre - ImmoPass
Pierre-Louis Firre
Director ImmoPass
Btw inbegrepen
749
  • Bezoek van een architect
  • Energetische aanbevelingen
  • 80 technische controlepunten
  • Antwoorden op uw vragen
  • Kostenraming voor de werken
  • Zicht op beschikbare energiepremies
  • Volledig rapport
Maak een afspraak

Heel wat Vlamingen en Brusselaars lieten hun woning al technisch en energetisch doorlichten.
U ook?

“ Zeer tevreden over het finaal rapport, het bezoek van de architect en de service. Ook alles snel en efficiënt.”

Christophe
Google

“Fijn telefonisch contact gehad en een deskundige architect is ter plaatse gekomen. Een uitgebreid rapport gekregen met heldere aanbevelingen. Wij zijn tevreden”

“ Wat een dienst! Snel en responsief, precies wat nodig is in de huidige snelle vastgoedmarkt. De expertise van de architect kwam echt naar voren, hij merkte dingen op die een willekeurige koper nooit zou hebben gezien, en het gedetailleerde rapport was cruciaal om een ​​beslissing te nemen en zal helpen bij de uit te voeren werken. Dank u! ”

“ Zeer goed contact met de erkende architect. Het rapport is in lijn met wat ik verwachtte: het is voor mij een bruikbaar stappenplan van de te nemen renovaties/acties om de energieprestatie van de woning te verbeteren. ”

Louis
Google

Raadpleeg de voorbeeldrapporten

Wil u weten wat er wordt gecontroleerd tijdens het bezoek van een ImmoPass-architect en hoe het rapport eruit ziet? We stellen graag onze (geanonimiseerde en aangepaste) voorbeeldrapporten ter beschikking, zo krijgt u een idee van wat onze rapporten precies inhouden.

Download een voorbeeld
L'Audit Technique ImmoPass pour les immeubles résidentiels

Vermijd "Als ik het had geweten..."

Heeft u een specifiek project of een vraag over onze diensten?
Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons op
Image
Ok, merci !
Ce siteweb utilise des cookies pour votre confort d'utilisation. Plus d'information